o-nama-test

Izvor znanja i kvalitet dolaze iz stečenog iskustva.
Pekara „Proleće“ otvorila je svoja vrata i mirisom svežih peciva počela da privlači Subotičane 20. aprila 1989. godine. Ukus uvek svežih peciva je opravdao privlačan miris istih, te je pekara vrlo brzo postala obavezna usputna stanica za sve ranoranioce, radne ljude i školarce, ali i mesto na koje se ciljano dolazilo u želji za zalogajem zadovoljstva.

Periodično obogaćivanje naše ponude novim proizvodima, kako sopstvenim idejama, tako i pažljivim osluškivanjem želja naših mušterija, za „malu pekaru na Radijalcu“ se vrlo brzo pročulo i dalje od šireg kruga pekare.
Samim tim, nametnula se potreba za novim objektom, koji je i otvoren 10.10.2010. na adresi Trg žrtava fašizma 5, a ubrzo i još jedan u Štrosmajerovoj ulici broj 8, dok je prvi objekat dobio potpuno novo odelo, odnosno moderan i mnogo prijatniji enterijer.

Danas, u ponudi imamo 12 vrsta bureka, 30 vrsta peciva, 10 vrsta hlebova, sendviče i 17 vrsta kolača i konstantno radimo na usavršavanju naših proizvoda, kao i obogaćivanju ponude novim ukusima.
Takođe, razvili smo i sistem distribucije smrznutog programa pravnim licima.

Izuzetno nam je zadovoljstvo što smo pre gotovo tri decenije stekli i zadržali poverenje naših mušterija, kupaca i poslovnih partnera, koji nas čine jednom od najpopularnijih pekara na ovom području, sa najraznovrsnijom ponudom.